Qui sóc?

Vaig néixer a Lleida el 25 de setembre de 1964 i, de totes les experiències que he viscut en aquests anys -que no són poques-, ser alcalde de Lleida és una de les vivències i responsabilitats que més em realitza, perquè em permet treballar dia a dia per a la ciutadania.

Qui em coneix, dirà que el teatre, la lectura i la història són les meves grans aficions però, sobre tot, dirà que sóc un apassionat de la meva ciutat i de la seva gent. Això em ve de família. I, en especial, del meu pare Fèlix: tot i haver nascut a la nostra estimada Osca, es va implicar en cos i ànima amb Lleida, promovent la ciutat, sobre tot, des de l’àmbit esportiu.

“Treballo dia a dia amb esforç i motivació per fer realitat el projecte de ciutat sòlid i de futur”

Fruit d’això, la meva tasca professional sempre ha estat enfocada a la promoció de Lleida, experiència que m’han permès connectar en cos i ànima amb la ciutat i impulsar projectes per situar-la al mapa mundial: primer, com a Director del Cercle d’Economia de Lleida; després, com a cap de màrqueting de la Fira; i, més endavant, com a director de Turisme de Lleida.

Fèlix Larrosa

Si, el turisme també ha estat una de les meves grans passions, que vaig descobrir durant els meus temps d’universitari a Paris. Per això, després de llicenciar-me en dret, vaig estudiar un postgrau en Alta Direcció i Gestió Turística. Això em va portar, més endavant, a treballar al capdavant de Turespaña, al Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç; i com a conseller de Paradores de Turismo (quins edificis més espectaculars i singulars!).

Després d’una etapa com a portaveu del Grup Parlamentari Socialista a la Comissió d’Indústria, Turisme i Comerç; i com a membre de la Comissió d’Afers Exteriors i de Medi Ambient del Congrés dels Diputats, em vaig retrobar amb la meva estimada ciutat com a tinent d’alcalde de la Regidoria de Promoció i Gestió de l’Habitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat.

Des de l’agost de 2018, sóc el Paer en Cap de Lleida i treballo dia a dia amb esforç i motivació per fer realitat un projecte de ciutat sòlid i de futur. En sou conscients que vivim en una ciutat plena d’oportunitats? Vull el millor per Lleida i per a totes les persones que hi vivim. Vull que Impulsem Lleida plegats. Compto amb tots vosaltres!

Fèlix Larrosa