La meva proposta per Lleida

Amb la mateixa il·lusió i forces, encaro aquesta nova etapa durant la qual seguiré donant-ho tot per la ciutat i, sobre tot, per la ciutadania. Seguiré escoltant la gent, trepitjant els barris, parlant amb tothom. I és que, per impulsar definitivament Lleida, necessitem deixar enrere la vella política de despatx i tocar el carrer, estar al carrer.

Fa set mesos que sóc Paer en Cap de Lleida. Set mesos de compromís amb tots els lleidatans i lleidatanes, durant els quals he lluitat diàriament, juntament amb l’equip de govern, per fer avançar el que és, per a mi, la millor ciutat del món. La ciutat que em va veure néixer; on he crescut, treballat i format la meva família; la ciutat que m’estimo i que porto al cap i al cor.

Recórrer la ciutat ha estat -i és- la meva prioritat diària, i això m’ha fet adonar-me de com hem crescut, d’una banda; i de les coses que hem de seguir millorant, de l’altra. No sóc on sóc per amagar les necessitats de Lleida, sinó per resoldre-les. La Lleida del futur es construirà en base als desitjos i les necessitats de tota la ciutadania i de tots els barris de la ciutat.

“Tindrem el millor equip i tenim el millor projecte per Lleida”

Vosaltres ja m’heu concretat algunes d’aquestes necessitats i això m’ha permès definir tres eixos de treball per impulsar Lleida:

Persones i societat
La nostra gran prioritat és treballar per les persones, per la igualtat i per la justícia social. Apostarem per tenir més equipaments educatius i culturals, per ampliar les places d’escola bressol i per reforçar l’atenció a la gent gran.

Això passa també per seguir apostant pels nostres barris. Perquè la nostra Lleida, la ciutat que volem, no s’entendria sense ells.

Economia i empresa
Mantindrem la creació de nous llocs de treball, amb estímuls per a la inversió i la dinamització comercial.

Medi ambient i sostenibilitat
Seguirem treballant per tenir una ciutat endreçada, neta i segura. Amb més patrulles de barri i de proximitat. Amb un servei de neteja millor i amb el compromís de tots i totes pel respecte de l’espai públic, amb un Pacte pel Civisme ambiciós.

Aquest és només un punt de partida que ja hem començat a concretar, gràcies a les veus de tots vosaltres. Però la meva feina continua, segueixo parlant amb els veïns i veïnes de Lleida per crear una proposta de ciutat per a tothom, que poc a poc quedarà concretada en aquest espai.

Estarem a l’alçada. Perquè Lleida s’ho mereix. Treballarem amb exigència, amb responsabilitat i amb humilitat. Escoltarem a tothom i parlarem amb tothom. No ens cansarem d’oferir diàleg. Tindrem el millor equip i tenim el millor projecte per Lleida.